· 

FITNESS TRANSFORMATIE: PROGRESSIE IN 3 MAANDEN

Goed nieuws Journal!

Hard work does pay off. Vandaag zette ik wat foto's van afgelopen lente naast foto's van deze maand. En wat denk je? Ik ben nog nooit zo trots geweest op m'n progressie! Met slechts 2-3 maanden tussen de foto's ben ik meer dan tevreden. De afgelopen maanden heb ik bepaalde dingen in mijn fitte lifestyle eens onder de loep genomen en aangepakt. En ik ben MEGA blij dat mijn inzet aan het uitbetalen is.

Wat ik dan zoal heb veranderd? Een paar simpele dingen:

  • Ik train nu minimaal 3 x per week benen/billen (vroeger maximaal 2 x). Let op: ik zorg ook altijd voor minstens 1 wekelijkse upperbody workout.
  • Als ik train, train ik zwáár. Ik ga pas naar huis als m'n kleren nat zijn van het zweet!
  • De chocolade laat ik zoveel mogelijk links liggen, omdat ik weet dat ik me hiermee volstop tot ik misselijk ben. In plaats daarvan kies ik voor hartige cheats (chips, patat) of gezondere opties (geitenkaas met jam).
  • Ik volg sinds drie weken het 5:2 "dieet". Hier ga ik nog niet te veel op in, pas als ik genoeg ervaring heb opgedaan deel ik dit met je! 
^ 27 mei vs 27 juli
^ 27 mei vs 27 juli
^ 12 april vs 27 juli
^ 12 april vs 27 juli

De komende periode zal ik dus lekker op deze voet doorgaan. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk balans heb gevonden. Een balans waarbij ik regelmatig geniet van lekker eten en drinken, maar niet langer met buikpijn op de bank lig aan het einde van de dag. Ook gaan mijn workouts beter dan ooit en lijkt dit schema voor maximale resultaten te zorgen. Love it! 

Voor deze progressie heb ik naast mezelf, ook vooral Stephen te bedanken. Zó handig om een PT'er als vriend te hebben :-). Stuur hem even een mailtje om te kijken of hij ook iets voor jou kan betekenen! #SchaamtelozePromotieVoorHetVriendje