THAT'S MY FITNESS JOURNAL

... En dit is jouw online fitness gids! Als het gaat om sporten en bewegen, is er geen "goed of fout." Lekker in je vel zitten, daar gaat het om. Op thatsmyfitnessjournal.nl vind je een eindeloze hoeveelheid aan tips, tricks en hotspots die jouw fitness journey net even makkelijker maken. Keep in mind: alles is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring. Geen persoon is hetzelfde! Twist en turn dus net zo lang, tot je hebt gevonden wat het beste werkt voor jou. Geen zorgen, ook ik ben nog altijd zoekende!

Heb jij een toffe healthy hotspot ontdekt die wel wat aandacht verdient? Is er een workout, recept of fitness fact waar jij benieuwd naar bent? Laat het me weten! Zo maken we er samen een tof stukje internet van. Je kunt altijd een mailtje sturen naar info@thatsmyfitnessjournal.nl

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan ook via bovenstaand adres contact op!


OVER KAYLEE

Hi lieve lezer,

 

Ik ben Kaylee, de oprichtster van TMFJ. Ik ben gék op chocolade eten, stukjes schrijven en zware gewichten optillen. Het liefst doe ik alledrie tegelijk. Daarnaast ben ik Fitness Instructeur, Zumba docente en soon to be Gewichtsconsulente.

 

Omdat fitness, krachttraining en body building steeds populairder worden onder vrouwen, hoop ik je een beetje balans te kunnen bieden tijdens je fitness journey. Ik heb namelijk nog zoveel te ontdekken in de wereld van dumbbells, foodporn en een healthy mindset! Ontdek je met mij mee?

 

 


HEB JE EEN TIP?

Zonder lezers, geen blog. Heb je daarom een leuke tip voor een onderwerp of zit je met een brandende vraag? Mail me via info@thatsmyfitnessjournal.nl.

Female Verdict

VRIENDEN WORDEN? YAY!