Workouts

Workouts · 10. januari 2018
Happy Humpday Journal! In het teken van woensdag humpdag deel ik vandaag mijn favoriete booty oefeningen met jullie. Het fijne aan deze workout is dat je hem thuis kunt doen, het enige wat je nodig hebt is een bank, een zwaar boek en eventueel een mini-band. Laten we beginnen!
Workouts · 05. november 2017
Vorige week zette ik een poll op Instagram uit met de vraag "waar zal ik over bloggen?" De keuzemogelijkheden: tips om je eigen voedingsplan te maken, en de reden dat jij (onbewust) niet alles uit je workouts haalt. Aan de titel van dit artikel kun je zien waar de keuze - overduidelijk! - op viel. Met 75% van de Instagrammers die wilden weten zij onbewust hun workouts saboteren, kon ik niet anders dan hier een super informatief stukje over typen.

Workouts · 18. juli 2017
Hey Journal, Train together, stay together! Tenminste, dat is wat ze zeggen. Maar wat als een fanatieke gymrat een wederhelft heeft die niets van al dat gesport moet weten? Als inhaker op mijn 6-jarige anniversary met Steve heb ik wat tips opgeschreven waarmee iedereen zijn/haar partner vrijwillig(!) de gym in kan krijgen.
Workouts · 04. juli 2017
Sinds een paar weken train ik mijn benen en billen 3 keer per week, in plaats van de gebruikelijke 1-2 keer. Ik was benieuwd: meer legdays = meer bootygains? Tot nu toe ben ik positief en merk ik echt verschil! Daarom ben ik voor de camera gekropen en deel ik vandaag één van mijn workouts met jullie.

Workouts · 03. juni 2017
Oneindig lange benen, mega volle wimpers, een perfecte huid en nagels die groeien als kool; sommigen lijken álles mee te hebben... Ik kan natuurlijk een mega lange blog wijden aan het feit dat iedereen z'n onzekerheden heeft en lang niet alles is wat het lijkt, maar for the sake of leesbaarheid ga ik even mee in dit verhaal. Zo zijn we tegenwoordig helemaal weg van een smalle taille, brede heupen en ronde billen. Het alombekende zandloperfiguur. Onbereikbaar? Niet per se! Dit is nou één van...
Workouts · 03. maart 2017
Vroeger waren er veel vooroordelen over paaldansen, maar tegenwoordig weet iedereen: dit is een échte workout. Ben jij klaar voor een training die alles vraagt van je vrouwelijkheid en uithoudingsvermogen?

Workouts · 13. januari 2017
Weet je nog, de anti dip-tip van gisteren? Als je een buddy hebt gevonden, kunnen jullie samen de sportschool in! Vandaag laten Stephen en ik zien met welke oefeningen jullie aan de slag kunnen.
Workouts · 12. januari 2017
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb de nodige off days al achter de rug. Ach, gelukkig zijn er genoeg manieren om de motivatie erin te houden. Zoek bijvoorbeeld een workout buddy!

Workouts · 06. januari 2017
Ben je klaar voor een legday in de sportschool? Deze workout is beginners proof. Let's build that peach!
Workouts · 05. januari 2017
Het kan best spannend zijn om als nieuweling naar de sportschool te gaan. Misschien heb je tot nu toe alleen cardio apparaten of home workouts geprobeerd. Hoe dan ook, je bent op zoek naar tips om zelfverzekerd die eerste stappen naar het ijzer te maken.

Meer weergeven