Food

Food · 21. maart 2018
Ben ik weer! Mega lang niet geschreven, maar dat schuif ik af op de studie, stage en zo nu en dan een sportsessie. Aan de andere kant, eten moet ik sowieso. Enne, m'n telefoon heb ik ook altijd bij me. Niet zo'n gek idee dus om gewoon foto's van dit eten te maken en met jullie te delen. Kan ik weer even m'n ei kwijt en hebben jullie hopelijk wat inspiratie om doorheen te scrollen. Win-winnetje hoor.
Food · 04. september 2017
Happy "new year" Journal, Vandaag is de studie weer begonnen, na een regenachtige vakantie vol comfortfood. En met comfortfood bedoel ik: JUNK. Hoewel ik lekker heb gesport, voelt het alsof ik aan het dichtslippen ben door alle McDonalds, Nutella en taart. Oei. Tijd om weer even goed voor de binnenkant te zorgen. Met een nieuw ritme en de nieuwe uitdaging van mijn opleiding vind ik het ook tijd voor wat nieuwe, bewuste keuzes. Volg je me tijdens deze 'Get fit with me'-serie? Laten we het samen...

Food · 17. augustus 2017
Dear Journal, Soms ontdek je een healthy gem die zo goed is, dat je het wel met de wereld móét delen. Magioni pizza is hier een voorbeeld van. Vandaar ook dat het al de tweede keer is dat dit fastfood going fitfood merk op m'n website verschijnt. Waar ik het de vorige keer had over een gezonde groentenbodem die je zelf kon beleggen, had ik dit keer mijn zinnen gezet op een belegde pizza. De Sportciale is een seizoensspecial speciaal voor fanatieke sporters. Hij is spicy, zit vol met vitaminen...
Food · 31. juli 2017
Hoe is 'ie Journal? Nu de maand juli achter ons ligt - hallo, waar blijft de tijd? - leek het me leuk om mijn favoriete hotspots van de afgelopen periode te delen. Ik ben gék een hapje eten buiten de deur. Of dat nu een heerlijke lunch is met m'n moeder, of een gezellige date met het vriendje. Ook afgelopen maand heb ik dus weer genoeg smakelijke hapjes naar binnen gewerkt, die ik (als een echte blogger betaamt) bijna allemaal heb vastgelegd.

Food · 24. juli 2017
Hi Journal, Goed nieuws! Laatst stuurde Stephen mij een artikel door over koffie. Wist je dat het hartstikke gezond blijkt te zijn? Oké, misschien niet per se zoals ik het drink (flink wat melk en de nodige zoetstoffen), maar een kop koffie blijkt dus top te zijn voor onder andere je hart. Dit is de link naar het artikel: Verband gevonden tussen koffie drinken en langer leven Brb, ik ga even aan m'n gezondheid werken ;-).
Food · 13. juli 2017
Journal, ik heb een toffe winactie! Gisteren heb ik de 5K op Instagram bereikt! Niet per se een enorm aantal voor Instafamous peeps, maar even eerlijk: 5.000 mensen is flink wat. Stel je voor dat ik 10% daarvan daadwerkelijk kan inspireren om lekker in hun vel te zitten. Wow. Bovendien, 5.000 is meer dan 2x het aantal mensen dat in mijn dorp woont. WHAT. Anyway, omdat ik zo mega blij ben met al jullie lieve reacties, likes en support, heb ik in samenwerking met Jimmy Joy een winactie...

Food · 29. juni 2017
Restaurant Loetje staat bekend om haar biefstuk. Zwemmend in jus en optioneel (maar aanbevolen) geserveerd met witbrood. Nooit eerder had ik een andere keuze gemaakt. Iets anders bestellen voelde simpelweg verkeerd. Als vloeken in de kerk - of je gewichten niet opruimen na het squatten. Maar toen stuitte ik op dit artikel. De Noordzeetong zou alle verwachtingen doen overtreffen. Ik was nieuwsgierig en ging tegen mijn principes in: ik bestelde geen biefstuk bij Loetje.
BULLS AND DOGS MILKSHAKE
Food · 21. juni 2017
Hey fitbabe, laat die eiwitshake eens staan en ga voor een échte shake! Met 0 vitaminen en 's werelds slechtste voedingswaarden is dit de perfecte treat voor de zomer. Je mag, nee je móét, jezelf regelmatig verwennen. En hoe kan dat beter dan met een freaky Freakshake (zoals ze de Bulls and Dogs milkshakes noemen)?

Food · 05. juni 2017
Voor mij is het allerbelangrijkste om deze levensstijl vol te houden: jezelf niks verbieden. Ik probeer zoveel mogelijk groenten en fruit te eten, maar een lekkere suikerbom gaat er net zo goed in! Als ik ook maar even de tijd heb om de keuken in te duiken, maak ik het allerliefst deze super simpele millionaire's shortbread. Het kost even tijd, maar ze kunnen zeker niet mislukken!
Food · 11. mei 2017
Ik ben gék op wraps: je kunt eindeloos variëren, waardoor ze nooit saai worden. Maar goed, helaas zitten de meeste wraps niet per se bomvol vitaminen, én zorgen er na een half uurtje vaak alweer voor dat ik honger heb. Maar niet de worteltortilla's van No Fairytales! Net als de bloemkoolpizza's van Magioni, zitten ook deze tortilla's vol groenten. En ze zijn yum!

Meer weergeven