Food Tips

Food Tips · 21. maart 2018
Ben ik weer! Mega lang niet geschreven, maar dat schuif ik af op de studie, stage en zo nu en dan een sportsessie. Aan de andere kant, eten moet ik sowieso. Enne, m'n telefoon heb ik ook altijd bij me. Niet zo'n gek idee dus om gewoon foto's van dit eten te maken en met jullie te delen. Kan ik weer even m'n ei kwijt en hebben jullie hopelijk wat inspiratie om doorheen te scrollen. Win-winnetje hoor.
Food Tips · 04. september 2017
Happy "new year" Journal, Vandaag is de studie weer begonnen, na een regenachtige vakantie vol comfortfood. En met comfortfood bedoel ik: JUNK. Hoewel ik lekker heb gesport, voelt het alsof ik aan het dichtslippen ben door alle McDonalds, Nutella en taart. Oei. Tijd om weer even goed voor de binnenkant te zorgen. Met een nieuw ritme en de nieuwe uitdaging van mijn opleiding vind ik het ook tijd voor wat nieuwe, bewuste keuzes. Volg je me tijdens deze 'Get fit with me'-serie? Laten we het samen...

Food Tips · 17. augustus 2017
Dear Journal, Soms ontdek je een healthy gem die zo goed is, dat je het wel met de wereld móét delen. Magioni pizza is hier een voorbeeld van. Vandaar ook dat het al de tweede keer is dat dit fastfood going fitfood merk op m'n website verschijnt. Waar ik het de vorige keer had over een gezonde groentenbodem die je zelf kon beleggen, had ik dit keer mijn zinnen gezet op een belegde pizza. De Sportciale is een seizoensspecial speciaal voor fanatieke sporters. Hij is spicy, zit vol met vitaminen...
Food Tips · 24. juli 2017
Hi Journal, Goed nieuws! Laatst stuurde Stephen mij een artikel door over koffie. Wist je dat het hartstikke gezond blijkt te zijn? Oké, misschien niet per se zoals ik het drink (flink wat melk en de nodige zoetstoffen), maar een kop koffie blijkt dus top te zijn voor onder andere je hart. Dit is de link naar het artikel: Verband gevonden tussen koffie drinken en langer leven Brb, ik ga even aan m'n gezondheid werken ;-).

Food Tips · 13. juli 2017
Journal, ik heb een toffe winactie! Gisteren heb ik de 5K op Instagram bereikt! Niet per se een enorm aantal voor Instafamous peeps, maar even eerlijk: 5.000 mensen is flink wat. Stel je voor dat ik 10% daarvan daadwerkelijk kan inspireren om lekker in hun vel te zitten. Wow. Bovendien, 5.000 is meer dan 2x het aantal mensen dat in mijn dorp woont. WHAT. Anyway, omdat ik zo mega blij ben met al jullie lieve reacties, likes en support, heb ik in samenwerking met Jimmy Joy een winactie...
Food Tips · 05. juni 2017
Voor mij is het allerbelangrijkste om deze levensstijl vol te houden: jezelf niks verbieden. Ik probeer zoveel mogelijk groenten en fruit te eten, maar een lekkere suikerbom gaat er net zo goed in! Als ik ook maar even de tijd heb om de keuken in te duiken, maak ik het allerliefst deze super simpele millionaire's shortbread. Het kost even tijd, maar ze kunnen zeker niet mislukken!

Food Tips · 11. mei 2017
Ik ben gék op wraps: je kunt eindeloos variëren, waardoor ze nooit saai worden. Maar goed, helaas zitten de meeste wraps niet per se bomvol vitaminen, én zorgen er na een half uurtje vaak alweer voor dat ik honger heb. Maar niet de worteltortilla's van No Fairytales! Net als de bloemkoolpizza's van Magioni, zitten ook deze tortilla's vol groenten. En ze zijn yum!
Food Tips · 31. januari 2017
"Summerbody's are made in the winter," zo luidt jouw mantra dit jaar. Het kan je dan ook allemaal niet snel genoeg gaan. Een vriendin van je eet sinds kort koolhydraatarm en zweert erbij. Ze is al 5 kilo afgevallen! Pff, dat zou je ook wel willen... Misschien is een low-carb dieet ook wel iets voor jou? Check het met deze list:

Food Tips · 20. januari 2017
Heb je wel eens gehoord van macronutriënten? Dat zijn eiwitten, koolhydraten en vetten; stoffen die essentieel zijn voor het functioneren van je lichaam. Maar ehh, hoe zit het eigenlijk met de verdeling van die macro's? En wat deden ze ook al weer precies?
Food Tips · 19. januari 2017
Ben je vaak weg en onderweg? Dan kan het slim zijn om je maaltijden te mealpreppen. Maar soms is het ook wel errug makkelijk om een snelle eiwitreep mee te graaien. Welke reep wint de test?

Meer weergeven